Наше тело, Советы

Аптека проти зморшок. Дешево та результативно

Аспіриновий скраб

Для оновлення шкіри раз на тиждень добре робити маску, що очищає, з аспірину. Краплю краплю води на аспірин. Він гранулюється. Додаємо чайну ложку меду, перемішуємо. Наносимо на обличчя на 10 хвилин, потім масажуємо, немов скрабом, змиваємо. Маска видаляє всі почервоніння та вирівнює шкіру, ще рецепти з додаванням аспірину дивись тут https://intermobi.com.ua/.

Креми та свічки від геморою запобігають появі зморшок

Таке нестандартне використання крему від геморою допоможе розгладити навіть глибокі зморшки. Вся справа в жирі печінки акули та інших речовинах, які ущільнюють та регенерують тканини та позбавляє набряклості. Свічки від геморою розм’якшують на водяній бані до кремоподібного стану, потім наносять під очі або навіть на все обличчя.

Наприклад, модель Кейт Мосс знає, щоб приховати синці під очима та після безсонної ночі освіжити обличчя, просто нанесіть крем від геморою. Їм зірка маже шкіру навколо очей та всі припухлості.

«Це просто розкішний засіб, – радіє Кейт, – він діє моментально».

Аптека проти зморшок. Дешево та результативно.

Ретиноєва мазь для омолодження

Дія ретиноєвої мазі заснована на прямій стимулюючій дії ретиноєвої кислоти та її похідних (ретиноїдів) на шкіру. Ретиноїди є синтетичними аналогами вітаміну А.

Мазь позиціонується як протиугрівна, але є також прекрасною профілактикою старіння, покращує стан шкіри, прибирає почервоніння.

Можна використовувати як крем.

Солодка (лакриця) проти вікової пігментації

Екстракт кореня лакриці регулює виробництво меланіну, що допомагає боротися з віковими темними плямами. Екстракт лакриці вирівнює тон шкіри, роблячи менш помітними пігментні плями, підтягує контур обличчя.

Застосовувати можна, просто заваривши корінь солодки, наполягти, протирати обличчя або полоскати рот.

В’єтнамська «зірочка» для підтяжки шкіри

Якщо потрібно терміново позбавиться мішків під очима допомагає звичайнісінька «В’єтнамська зірочка». Підтягує шкіру, що мовиться, “на очах”.

Основні компоненти бальзаму «Зірочка» — ментолова олія, мурашина кислота, олія евкаліпта, олія гвоздики, екстракт шипшини, м’ятна олія, олія кориці, вазелін, камфорна олія, інші допоміжні речовини. При використанні, намагайтеся уникати області навколо очей.

Аптека проти зморшок. Дешево та результативно

Цинкова мазь від зморшок

За допомогою цинкової мазі можна боротися зі зморшками. При цьому якщо цинкова мазь від прищів наноситься тільки на краї вогнища запалення, то у випадку зі зморшками її можна сміливо наносити тонким шаром на всю поверхню зістарілої шкіри. Однак слід обов’язково пам’ятати, що цей засіб досить сильно висушує шкіру, тому застосовувати його потрібно в комплексі з зволожуючими кремами, інакше чутлива шкіра під очима і навколо рота (де найчастіше і збираються зморшки) дуже швидко перетвориться на суху, що лущиться.

Гідрокортизонова мазь замість ботокса проти гусячих лапок

Гідрокортизонова мазь сприяє утриманню вологи в шкірі, чим пояснюється ефект «зменшення зморшок». Насправді зморшки не зменшаться – на шкірі створюється набряк, який їх розтягує. Спочатку краще протестувати шкіру на алергічну реакцію. Якщо все добре, сміливо боріться зі зморшками.

Гідрокортизинова очна мазь – це гормональний лікувальний засіб для лікування алергії та зняття запального процесу.

Рідкі вітаміни для омолодження

Купуйте масляні капсули вітамінів А і Е, проколіть, потроху видавлюйте вміст і наносите на зморшки. Злегка вбийте пальчиками та залиште на півгодини. Потім надлишок промокніть серветкою. Робіть так тиждень за 1-2 місяці, можна на ніч, можна вдень. Додайте ці вітаміни в маски для обличчя, відмінний ефект.

А усередину 1 раз на місяць приймайте по 1 капсулі 7-10 днів – корисно для кольору обличчя, волосся та нігтів.

Вітамін А має безліч різних якостей. Це король вітамінів у кремах проти зморшок!

Вітамін F

Комплекс ненасичених жирних кислот, призначених для очищення, харчування шкіри, особливо сухої, роздратованої і з явними ознаками в’янення. Вітамін F (у концентрації 3-7%) сприяє зміцненню епідермального бар’єру, відновленню гідроліпідного балансу, а отже – зволоженню шкіри, підвищенню тургору.





Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*